Klik hier naast op de button om wat voorbeelden te bekijken van het analyseren en de montage van de turbo in uw auto

Uiteraard is het mogelijk om de bij Turbopro aangekochte turbo ook te laten inbouwen.

Voordeel is dat u dan geen garage hoeft te gaan zoeken om de aangekochte turbo te laten monteren in uw auto.


Daarom werkt Turbopro samen met diverse garage bedrijven om u zo spoedig als mogelijk weer op weg te helpen met uw auto.


Bijkomend voordeel is natuurlijk dat uw turbo die van uw auto afkomt dan al bij de turbospecialist is, en die kan dan snel uw turbo onderzoeken waarom hij kapot gelopen is of niet meer naar voldoening functioneert.

Zodat er tijdens het monteren van de aangekochte turbo gelijk naar de oorzaak gekeken kan worden, en de eventuele problemen dan ook gelijk verholpen kunnen worden zodat u zonder zorgen kan genieten van uw auto .

Tevens zijn er ook garage bedrijven die er soms niet uitkomen en vervolgens de auto met een turboprobleem komen brengen, zodat wij het probleem aan de auto kunnen verhelpen.


Als Turbopro de turbo van uw auto vervangt gaat dat altijd samen met nieuwe motorolie en nieuwe lucht en olie filters en eventueel een motorflush als dat nodig wordt geacht.Waardoor altijd alles weer lekker vers is, en de auto dan weer de nodige kilometers kan gaan afleggen.


Bij Turbopro heeft u altijd een scherpe prijs voor een turbo en de montage van die turbo in uw auto.


En natuurlijk blijft het veel geld, maar vergeleken met de dealer scheelt het vele euro`s


Ook hier weer horen wij vaak, ”bij hun kost het inbouwen van de turbo maar €250,-“


Natuurlijk zijn er garage bedrijven die even gauw een turbo kunnen uit & inbouwen voor u .Maar doen ze dan ook de juiste nieuwe motorolie en filters in uw auto ?.Gaan ze ook gelijk de turbo analyseren waarom deze niet functioneert ? en dan ook het probleem verhelpen, zodat u niet weer met een kapotte turbo komt te staan?. En twee keer de montage kosten op uw bord krijgt.

 

 

 

 


Ook voor de Camper voertuigen kan Turbopro het geheel van de aangekochte turbo en het in & uitbouwen ervan voor u verzorgen. Wat geregeld voor komt en met pieken rond de vakantie periodes.
Maar ook steeds vaker zien we troste camper eigenaren die het een beetje zat zijn om met 30-40 kilometer per uur tegen een berg op te kruipen, deze eigenaren vragen dan aan ons om hun camper te voorzien van een upgrade / hybride turbo zodat de camper wat meer vermogen tot zijn beschikking heeft en het bergopwaarts allemaal wat gemakkelijker gaat.
Maar niet gelijk een zwart rookgordijn trekt zodra de camper bergopwaarts gaat.


Zoals vaak in de praktijk gebeurt d.m.v. chip-tuning. Daar zetten ze vaak enkel de toelaatbare turbodruk en brandstof druk hoger. Met een mooi rookgordijn als gevolg als het bergopwaarts gaat.


Door juist er voor te zorgen dat de motor van de camper meer lucht kan krijgen door een upgrade turbo en dan de brandstof druk daarop aan te passen blijft het voor iedereen leuk. Voor u omdat u niet meer kruipend de berg op hoeft, en natuurlijk voor de gene die achter u rijdt omdat u niet gelijk hun zicht wegneemt….